Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (2023)

Näetkö, kuka katseli TikTok-videoitasi?No, tämä ei ole harvinainen kysymys, sillä monet ihmiset käyttävät TikTokia nykyään.

Yhä useammat käyttäjät luovat TikTok-videoita ja haluavat tietää, kuka niitä katseli. Näin sanottuna, onko se mahdollista?

Selvitetään, näkevätkö ihmiset, kuka katseli heidän TikTokia.

Sisällysluettelo näytä

Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi todella?

Tilisi mittareiden ja lukujen seuraaminen videopohjaisilla alustoilla, kuten TikTok, on melko tärkeää. Tällaisista mittareista tulee poikkeuksellisen tärkeitä alustasi kasvun kannalta.

Mietitkö, "näkevätkö ihmiset, kuka katseli heidän TikTokia"? Katsotaanpa totuus. Et voi nähdä, kuka on nähnyt videosi TikTokissa tai missään muussa sellaisessa analytiikassa.

Kiertokeinona voit nähdä, kuka on käynyt profiilissasi ja kuinka moni on katsonut videoitasi.

Tosin yleisen käsityksen vastaisesti,toiminto ei ole enää käytettävissä TikTok-alustalla. Tämä poistettiin sovelluksesta vuonna 2020 epäselvistä syistä.TikTok ei ilmoittanut tai selittänyt, miksi he poistivat videon katseluominaisuuden.

Tämän seurauksena voimme vain olettaa ominaisuuden poistamisen syystä. Oletetaan siis, että haluat suojata heitä näkemästä toimintaasi. Valitettavasti EI ole MITÄÄN TAPAA havaita, käytätkö heidän juttujaan vai et.

On totta, että et voi tietää, kuka tarkalleen näki videosi. Mutta totuus on, että voit silti käyttää muita mittareita pitääksesi TikTok-profiilisi terveenä ja kasvavana. Nämä mittarit voivat myös auttaa tekemään tarvittavia muutoksia, jotta voit tavata yleisösi paljon paremmin.

Jotta voit käyttää ja analysoida tietojasi, sinun on kuitenkin päivitettävä tilisi Pro-tiliksi. Sitten sinun tulee siirtyä Analytics-sivulle.

Joten, tämä on hyvä uutinen niille, jotka ihmettelevät, voitko nähdä, kuka katseli TikTokia?

Katso videonäkymät

On mahdollista seurata, kuinka moni on nähnyt tietyn videon, vaikka et näe, kuka on katsonut sen. Viestisi näkemisten seuraaminen on välttämätöntä, jos haluat levitä TikTokissa.

TikTok käyttää "Sinulle"-välilehdellä näytettävät videot monimutkaista algoritmia, joka vertaa katselukertoja tykkäyksiin ja kommentteihin.

Onneksi voit seurata videoiden katselukertojasi käymällä profiilisivullasi ja tarkistamalla tilastosi.

Aloita noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Käynnistä TikTok ja kosketaMinun symbolinäytön oikeassa alakulmassa. Tämä auttaa sinua aloittamaan omien videoidesi luomisen. Näet omat henkilötietosi tällä sivulla.

Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (1)

2. Voit tarkastella videoitasi napsauttamallaAikajana-kuvake (kuusi pystysuoraa viivaa)allaMuokkaa profiilia -painikejos et ole vielä tehnyt niin.

Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (2)

3. Et voi nähdä, kuka on nähnyt viestisi, mutta näet kunkin videon vasemmassa alakulmassa, kuinka monta kertaa video on nähty. Tämä on hyvä tapa mitata videosi suosiota ja sitä, kuinka paljon pitoa se saa.

Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (3)

Jos olet tyytymätön sisältösi näkemyksiin, tässä on joitain ehdotuksia. Asianmukaisten hashtagejen ja nykyisten trendien avulla voit lisätä videoihisi.

Lisäksi voit käyttää tärkeitä vinkkejä. Yksinkertaisesti sanottuna sinulla ei ole pulaa asioista, jotka voit tehdä saadaksesi videoihisi parempaa sitoutumista.

Huomion kiinnittäminen näihin näkökohtiin on tärkeämpää kuin ihmetteleminen, voit nähdä, kuka katseli TikTokiasi.

Myös jos ihmetteletkuinka tehdä soittolista TikTokissaja kuinka järjestää videotilaukset uudelleen, tämä opas selittää kaiken TikTok-soittolistoista.

Kuinka tarkastella TikTok-kanavasi analytiikkaa?

Vastasimme kysymykseen "Näetkö, kuka katselee TikToksiasi?" Ja käydään läpi tämä osio.

  • Ensin sinun tulee siirtyä kuvakkeeseen "Minä.”
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (4)
  • Sitten sinun tulee napauttaakolme pystysuoraa pistettä. Nämä pisteet sijaitsevat näytön oikeassa yläkulmassa. Kun kosketat tätä kuvaketta, se antaa pääsynprofiilisi asetuksista.
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (5)
  • Nyt sinun pitäisi napauttaa vaihtoehtoa nimeltä "Luojan työkalut".
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (6)
  • Napauta vaihtoehtoa nimeltä "Analytics"edetä.
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (7)
  • Jos analytiikkaa ei ole aktivoitu aiemmin, voit painaa painiketta "Kiihottua.” Tämä aktivoi analytiikan.
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (8)

TikTokin analytiikkasivu tarjoaa erilaisia ​​näkymiä. Jokainen näistä näkymistä tarjoaa tietoa TikTok-tilisi tietystä osasta.

  • Katselu- ja seuraajahistoria löytyy sivulta "Yleiskatsaus.”
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (9)
  • Jos TikTok-videosi voivat hyvin, ne näkyvät allaSisältö” -välilehti kojelaudassa.
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (10)
  • Käyttämällä "Seuraajat”-vaihtoehtoa, näet kuka seuraa sinua ja miksi.
Voitko nähdä, kuka näkee TikTokiasi? Selvitetään se! (11)

PS: Otetaan selvääkuinka ladata TikTok-videoita ilman vesileimaa.

TikTok Analyticsin merkitys?

On tärkeää räätälöidä materiaalisi kohdeyleisösi mukaan, jos haluat säilyttää tai saada uusia seuraajia. Haluatko tunnistaa, millä videoilla on eniten vuorovaikutusta käyttäjiltä? Jos ei, haluatko tietää, millainen materiaali on suosituin?

No, TikTokin tuottajana voit käyttää kaikkia näitä ja monia muita tietoja näiden analytiikan kautta.

Olitpa aloittelija, suosittelemme aina seuraamaan tilastojasi. Mitä tulee TikTokiin, näet vain, kuinka moni on nähnyt videosi.

Joten ei ole mitään järkeä murehtia "näetkö, kuka näkee TikToksiasi?" Sen sijaan analytiikkaan keskittyminen on paljon tärkeämpää.

Se on varma tapa laajentaa TikTok-seuraamistasi ja saavuttaa profiili, jota olet aina halunnut. Haluat mukauttaa materiaalisi seuraajiesi mieltymysten mukaan esittämällä enemmän sitä, mistä he pitävät.

Muuten, jos ihmetteletkuinka estää ääni TikTokissa, paras tapa on valita "Ei kiinnosta". Voit tehdä sen tässä lueteltujen yksinkertaisten vaiheiden avulla.

Sinun tulee aina olla varovainen, kun teet julkisia videoita

Ei ole mitään väärää saada paljon näyttökertoja, kunhan materiaalisi on turvallista ja sopivaa. On mahdollista poistaa videosi ja jopa estää TikTok-tilisi, jos julkaiset laitonta sisältöä.

Joten sinun tulee aina pidättäytyä julkaisemasta epäeettistä, laitonta ja häiritsevää sisältöä. Keskity sen sijaan nautittavan, arvokkaan ja ainutlaatuisen sisällön julkaisemiseen. Siitä tulee varmasti vahva fanikunta.

Tee profiilistasi yksityinen ja anna niiden katsoa videoitasi, jos jaat niitä. Haluatko kuitenkin lisätä seuraajaasi TikTokissa julkaisemalla jotain viihdyttävää ja perheystävällistä? Siinä tapauksessa voit harkita osallistumista johonkin lukuisista käytettävissä olevista haasteista.

Myös jos ihmetteletkuinka lisätä kuvia TikTokvideoihin, tämä opas kannattaa tutustua.

Usein kysytyt kysymykset TikTok-näkymistä

Jotta saisit paremman käsityksen TikTokista, olemme luoneet tämän luettelon usein kysytyistä kysymyksistä.

Sitä paitsi tässä, selvitetäänkuinka muuttaa puhelinnumeroa TikTokissa, sekä kuinka poistaa puhelinnumero TikTok-tililtä helposti.

No, monet ihmiset ihmettelevät, voitko nähdä, kuka katselee TikTokiasi (näkevätkö ihmiset, kuka katseli heidän TikTokia)? Suora vastaus on kuitenkin "EI". Tämä erityinen ominaisuus oli saatavilla jokin aika sitten TikTokissa.

Se on valitettavaa, mutta on epätodennäköistä, että yritys ottaa ominaisuuden uudelleen käyttöön. Voit kertoa vain, onko henkilö katsonut TikTok-leikkeitäsi, jos hän on osallistunut niihin. Jos he ovat esimerkiksi kommentoineet profiiliasi, voit nähdä myös heidän profiilinimensä.

Kyllä, monen ihmisen helpotukseksi. Tämä toiminto on edelleen käytettävissä tätä kirjoitettaessa. Käyttäjäprofiilin katsojat paljastetaan, mutta julkaisun katsoneet eivät.

Ilmoitus tulee näkyviin profiilin toimintoalueelle, jos käyttäjä on katsonut sen. Joten, se on ainakin helpotus niille, jotka ihmettelevät, voitko nähdä, kuka katselee TikTokiasi?

Sinulla ei ole mitään tapaa kertoa, onko yksittäinen video nähty. Käyttäjän profiilissa käynneistä saa kuitenkin hälytyksiä. Niin kauan kuin et ole kirjautunut sisään, voit katsoa hänen videoitaan turvallisesti.

Johtopäätös

Toivottavasti olet lukenut artikkelimme alusta alkaen. Ja nämä kohdat on muistettava, jos mietit, voivatko ihmiset nähdä, kuka katseli heidän TikTokia. Kuten näet, tätä tehtävää ei voi suorittaa millään tavalla.

Jos TikTok kuitenkin mahdollistaa sen tulevaisuudessa, päivitämme tämän viestin. Lisäksi, jos tiedät tapoja "näetkö, kuka katseli TikTokia", jaa tietosi kanssamme.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 24/09/2023

Views: 5773

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.