Mitä höyhenet tarkoittavat? Merkitys sulkamerkkien takana - hienot sulkapäät (2023)

Muinaisista ajoista lähtien useat eri kulttuurit ympäri maailmaa pitävät höyheniä maagisina, mystisinä esineinä, jotka kohdatessaan välittävät vastaanottajalle erityisen viestin. Se on uskomus, joka nähdään useimmissa heimo-/muinaisissa kulttuureissa, egyptiläisistä ja kelttiläisistä amerikkalaisiin ja Australian aboriginaaliin. Kaikkialla maailmassa ihmiset kunnioittavat höyheniä suorana linjana jumalalliseen.

Ja se on järkevää: muinaiset kansat ovat aina pitäneet lintuja pyhinä tai pyhinä olentoina niiden kyvyn vuoksi lentää lähellä taivasta. Esivanhempamme uskoivat siihenlinnut kantoivat rukouksia, sieluja, toiveita ja onnea maasta taivaalle. Tätä tukee ilmeisesti se tosiasia, että lintujen höyhenissä on ontot varret, joiden muinaiset uskoivat sisältävän kuolleiden sielut tai uskovien rukoukset. Jos höyhen sattui maassa, he uskoivat sen olevan jumalallinen, joka lähetti viestin tai siunauksen löytäjälle.

Koska höyhenet olivat yhteydessä jumalalliseen, ne olivat usein merkki onnesta tai yhteydestä henkimaailmaan (siis muinaiset ihmiset käyttivät höyheniä vaatteissaan), ja vaikka jokainen höyhenen väri edusti jotain erilaista, jokainen niistä oli otettu merkkinä Jumalalta (tai jumalilta), että jumalallinen läsnäolo valvoo sinua.

Sisällysluettelo

 1. Mitä höyhen symboloi?
 2. Mitä Valkoinen sulka tarkoittaa?
 3. Mitä musta sulka tarkoittaa?
 4. Mitä harmaa sulka tarkoittaa?
 5. Mitä sininen sulka tarkoittaa?
 6. Mitä keltainen sulka tarkoittaa?
 7. Kuinka tulkitsen höyhenen?

Sisällysluettelo

 1. Mitä höyhen symboloi?
 2. Mitä Valkoinen sulka tarkoittaa?
 3. Mitä musta sulka tarkoittaa?
 4. Mitä harmaa sulka tarkoittaa?
 5. Mitä sininen sulka tarkoittaa?
 6. Mitä keltainen sulka tarkoittaa?
 7. Kuinka tulkitsen höyhenen?
 8. Jakaa
 9. Uutiskirje
 10. Luokat

Mitä höyhen symboloi?

Kun kristinusko levisi kaikkialle Eurooppaan,höyhenet yhdistettiinenkelien läsnäolon vuoksi ilmaus "höyhenet ilmestyvät, kun enkelit ovat lähellä". Koska höyhenet ovat luonteeltaan kauniita ja eteerisiä, on pieni ihme, miksi niiden välinen yhteys syntyi.

Höyhenet ovat jumalallisen pyhiä lahjoja, voiman osoitus taivaalta, että he kuuntelevat rukouksiasi, toiveitasi ja toiveitasi. Se on tunnustuksen symboli, että joku tai jokin henkimaailmassa huolehtii sinusta, pitää sinut turvassa ja antaa sinulle voimaa lähteä mihin tahansa polkuun. Jos näet höyhenen, enkelisi on lähellä ja he muistuttavat sinua, että heidän kanssaan olet turvassa.

Ja muista seenkelit eivät ole vain taivaallisia olentojajotka palvelevat jumalallista: he voivat olla myös niiden läheisten sieluja, jotka on nostettu kunniaan ja joille on annettu voima suojella, ohjata ja jopa toteuttaa sydämesi toiveita. Jokaiselle enkelille on annettu erityinen väri edustamaan heidän eri velvollisuuksiaan, aivan kuten eri linnuilla ja höyhenkaarilla on eri värit sateenkaaren höyhenet edustamaan ainutlaatuista paikkaa maan päällä.

Mitä Valkoinen sulka tarkoittaa?

Mitä höyhenet tarkoittavat? Merkitys sulkamerkkien takana - hienot sulkapäät (1)

Valkoiset höyhenet tulevat puhtaimmista enkeleistä ja ovat siten rauhan, rakkauden, suojan ja valon viestejä. Valkoisen höyhenen löytäminen on voimakas viesti ja siunaus jumalallisuudesta, ja se on merkki siitä, että kaikki on sinulle pian oikein. Se on myöspuhdistumisen symboli, että mitä tahansa negatiivista energiaa, jota olet ehkä kertynyt jonkin ajanjakson aikana, huuhtoutuu nyt pois jumalallisen valon ja rakkauden ajamana pois.

Jos sattuu valkoiseen höyhenenvaikeana ja koettelevana aikana, voit olla varma siitä, että enkelisi tarkkailevat sinua, auttavat sinua säilyttämään voimasi ja että he tekevät lujasti töitä kohottaakseen henkeäsi ja suojellakseen sinua pahalta ja negatiivisuudelta.

Enkelit ovat ympärillä, jumalallinen siunaus – valkoiset höyhenet symboloivat valoa ja rakkautta. Mutta yhdelle tietylle Britannian organisaatiolle sillä oli kiusallinen merkitys kukkotaistelun kansanperinteen perusteella. Kerran uskottiin, että kukko, jonka hännässä oli valkoinen höyhen, oli pelkuri. Ja organisaatio käytti tätä merkitystä parhaalla mahdollisella tavalla.

TheValkoisen Sulan ritarikuntasijaitsi 30 naista jakamaan valkoisen höyhenen jokaiselle miehelle, joka ei ollut univormussa vuonna 1914. Miehet, jotka eivät ilmoittautuneet asevoimiin, kohtasivat valkoisen höyhen häpeän, joka symboloi heidän pelkuruuttaan. Riittää, kun sanon, että näitä turmeltumattoman näköisiä höyheniä ei otettu lämpimästi vastaan, mikä pakotti jotkut miehet itkemään kotiin saavuttuaan.

Mitä musta sulka tarkoittaa?

Mustan ja valkoisen höyhenen merkitys on samanlainen, vaikka ne ovatkin värispektrin vastakkaisissa päissä.

Vaikka se saattaa tuntua pahaenteiseltä, mustissa höyhenissä ei ole mitään pelättävää; itse asiassa, jos näet ympärilläsi mustan höyhenen, se on symboli siitä, että enkeli on puolustustilassa. Enkelisi on kiireinen pitämään loitolla pahuutta, negatiivisuutta ja kaikkia voimia, jotka haluavat pysäyttää sinut. Enkelisi pitää kaiken loitolla, kun työskentelet kovasti tehdäksesi hyvää ja kohottaaksesi itseäsi.

Saatat tuntea olosi yksinäiseksi tai toivottomaksi vaikeassa tilanteessasi. Mustan höyhenen löytäminen talosta tai maasta viittaa siihen, että et ole yksin. Enkeli vahtii sinua ja rohkaisee sinua siirtymään eteenpäin – pitämään kiinni. Joissakin tapauksissa höyhen voi olla symboli siitä, että kadonnut läheinen katselee edelleen sinua ja tarjoaa sinulle suojaa, joka auttaa sinua pysymään vahvana.

Mutta mustien höyhenten merkitys ei rajoitu enkeli- tai henkiseen suojaan.

Se on myös arkaanisen tiedon symboli. Mustat höyhenet on pitkään yhdistetty viisauteen, minkä vuoksi ne ovat välttämättömiäshamaanien päähineja muinaisten kansojen henkisiä johtajia. Mustan höyhenen näkeminen voi tarkoittaa, että enkeli antaa sinulle maagista tietoa ja viisautta tämän maailman ulkopuolella, ja että sinun on pysyttävä avoimena uudelle tiedolle ja oivalluksille, jotka tulevat tiellesi.

Mitä harmaa sulka tarkoittaa?

Mitä höyhenet tarkoittavat? Merkitys sulkamerkkien takana - hienot sulkapäät (2)

Harmaa väri asettuu mustan ja valkoisen väliin, mikä tarkoittaa, että se edustaa tasapainoa kahden vastakkaisen voiman välillä, tunteiden ja energian neutraalisuutta. Se on merkki enkeliltäsi, että olet viisauden ja tiedon huipulla, että olet oikealla tiellä kohti henkisyyttä ja valaistumista.

Harmaat höyhenet ovat mielenkiintoisia, koska se onyksi suorimmista, mutta myös epäsuorista viesteistäjonka enkeli voi antaa sinulle. Harmaa höyhen tarkoittaa, että enkeli kertoo sinulle, että vastaus kysymykseesi tai ongelmaasi ei ole yksinkertainen "kyllä" tai "ei": se voi olla vain jossain keskellä, aivan kuten itse höyhenen väri.

Mitä sininen sulka tarkoittaa?

Thesinisen höyhenen merkityson monitahoinen: se voi tarkoittaa, että enkeli haluaa (tai tarvitsee) sinun kuuntelevan jumalallista energiaasi tarkemmin, tai se voi tarkoittaa, että enkeli tönäisee sinua kohti inspiraatiota, tai se voi tarkoittaa, että enkeli uskoo sinun olevan valmis psyykkinen tietoisuus (eli läheisempi yhteys jumalalliseen).

Mutta yksi sinisen höyhenen tärkeimmistä merkityksistä on hyväksyminen. Enkelisi käskee sinua hyväksymään tietyt asiat itsestäsi tai tilanteet, joissa olet. Hyväksyminen on kuitenkineitappion tunnustaminen; pikemminkin se on muistutus kärsivällisyydestä ja siitä, että kohtaamasi kamppailut vaativat sinun hyväksymistä ja rakastamista itsesi, puutteet ja kaikki, jotta voit voittaa jopa vuoret.

Mitä keltainen sulka tarkoittaa?

Mitä höyhenet tarkoittavat? Merkitys sulkamerkkien takana - hienot sulkapäät (3)

Ei ole sattumaa, että keltaiset höyhenet yhdistetään onneen ja iloon: nämä höyhenet sisältävät itse Auringon voiman, ja keltaisen höyhenen näkeminen tarkoittaa, että enkelisi muistuttaa sinua hidastamaan ja nauttimaan auringonpaisteesta, nauramaan ja olemaan läsnä hetki.

Todellinen onni on voimakas asia: se on yksi asia, joka voi auttaa sinua voittamaan kaikki esteet ja kukistamaan kaikki pimeyden voimat, ja se johtuutodellinen onni tulee sisältä. Keltainen höyhen on muistutus siitä, että jumalallinen läsnäolo on meissä kaikissa ja että enkeli, niin voimakas kuin he ovatkin, eivät ole oman voimasi lähteitä, vaan ovat vain voiman kutsujia, jotka ovat jo sisälläsi.

Kuinka tulkitsen höyhenen?

Se, mitä höyhen tarkoittaa yhdelle, vaihtelee toiselle. Jokaisella höyhenellä on ainutlaatuinen merkitys, mutta miten tulkitsemme sen, riippuu sijainnistamme, kulttuuristamme sekä henkisestä ja tunnetilasta.

Yllätykseksesi suurin osanaisten laukkujaon tehty höyhenistä.Höyhenkäsilaukut ovat ainutlaatuinen ja tyylikäs asuste, joka lisää asuun tekstuuria ja visuaalista mielenkiintoa. Höyheniä voidaan käyttää koristeina tai sisällyttää käsilaukun suunnitteluun, kuten höyhenen koristeina tai koristeina. Eri lintujen, kuten strutsin, riikinkukon tai kukon, höyheniä voidaan käyttää luomaan erilaisia ​​ilmeitä ja tyylejä. On syytä huomata, että höyhenten sisällyttäminen muotituotteisiin, kuten käsilaukkuihin, voi herättää eettisiä ja kestävyysongelmia. Tämä pätee erityisesti, jos höyheniä ei ole hankittu vastuullisesti. On suositeltavaa valita tuotteita arvostetuilta brändeiltä, ​​jotka asettavat etusijalle eettisen hankinnan ja noudattavat kestäviä käytäntöjä.

Enkelilennot käyttävät merkkejä ja symboleja kommunikoidessaan kuolevaisten kanssa, koska heidän kielensä sanotaan olevan käsittämätöntä. He voivat esimerkiksi jättää höyheniä taakseen välittääkseen viestejä kuolevaisille. Nämä merkit ovat viestejä korkeammasta ulottuvuudesta, jotka odottavat meidän ymmärtävän. Enkelit tekevät siitä joskus helppoa: henkilö, jolla on läheinen yhteys psyykkisiin voimiinsa, voitunteaenkeliviesti yksinkertaisesti koskettamalla höyhentä. Jos tarvitset apua, harkitse itsellesi muutaman kysymyksen esittämistä, kun enkelin höyhen tulee tiellesi:

 • Mitä rukoilit, kun höyhen ilmestyi?
 • Miten elämäsi menee oikein tällä hetkellä?
 • Mikä oli ensimmäinen tunteesi, kun näit tai kosket höyhentä?

Kun vastaat näihin kysymyksiin, höyhenen merkitys paljastetaan sinulle henkilökohtaisesti. Tärkein ote höyhenmerkistä on tämä: aina rakastava jumalallinen on kanssasi, ja sen avulla voit saavuttaa kaiken, suuren tai pienen. Luota pyhään valoon, etkä ole koskaan yksin!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 11/26/2023

Views: 5605

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.