Mitä höyhenen löytäminen symboloi (2023)

Höyhenillä on monia erilaisia ​​merkityksiä, mutta ne on aina liitetty vapauteen, transsendenssiin ja kommunikaatioon henkisten ulottuvuuksien kanssa.

Höyhenen löytäminen voi olla kohottava, henkinen kokemus, varsinkin kun löydät sen odottamattomasta paikasta, kuten kodistasi tai käsilaukustasi, missä sen läsnäoloa ei ole helppo selittää.

Mikä tahansa höyhen voi olla merkki, mutta höyhen löytäminen epätavallisesta paikasta tai sen yhtäkkiä kelluminen tielläsi voi erityisesti tuntua merkiltä enkeleiltä tai toiselle puolelle siirtyneeltä rakkaalta.

Oletko koskaan kuullut lausetta "Höyhenet ilmestyvät, kun enkelit ovat lähellä?"

Enkelimme ovat aina hiljaa lähellä antaakseen meille lohtua ja tukea, mutta koska emme näe heitä, uskotaan, että he joskus käyttävät höyhentä muistuttamaan meitä siitä, että he ovat täällä meitä varten tai lähettääkseen meille hieman rohkaisua, että olemme oikealla tiellä.

Saatat ihmetellä, "mitä höyhenen löytäminen tarkoittaa?" Koska se on hyvin henkilökohtainen kokemus, merkitys on erilainen jokaiselle henkilölle.

Saadaksesi selvemmän käsityksen höyhenen merkityksestä, voit yrittää muistaa, ajattelitko jotain, kun höyhen ilmestyi. Voit myös kysyä itseltäsi, onko elämässäsi jokin ongelma tai kysymys, jota olet viime aikoina pohtinut.

Sulka voi olla intuitiosi vahvistus tai aavistus, jonka olet tuntenut seurata yhtä tai toista polkua. Höyheniä saattaa esiintyä myös unissasi, joissa olisi hyödyllistä kysyä itseltäsi samanlaisia ​​kysymyksiä.

On tärkeää muistaa, että höyhenmerkki on tärkein, kun se on sinulle henkilökohtaisesti merkityksellinen. Tärkein kysyttävä kysymys on aina: "Mitä tämä tarkoittaa minulle?"

Merkki tai symboli on vain yhtä tärkeä kuin se on sen kokevalle henkilölle - mitä se merkitsee sinulle henkilökohtaisesti tai miten se sopii siihen, mitä parhaillaan käyt läpi elämässäsi?

Sulkien henkinen merkitys

Monissa kulttuureissa symbolina höyhenet ovat aina edustaneet yhteyttä henkisiin ulottuvuuksiin ja jumaluuteen. Ja koska ne ovat yhteydessä lintuihin, ne ovat aina olleet lennon ja vapauden symboli, ei vain fyysisesti, vaan myös henkisessä tai henkisessä mielessä.

Kuten lintu, joka kohoaa rajattoman taivaan halki ja jolla on näkymä kaikkeen ylhäältä, höyhenet symboloivat kykyä ylittää henkiset esteet ja rajoitukset ja ylittää ne, nähdä kokonaiskuvan ja ymmärtää, mikä on todella tärkeää.

Ne edustavat mielesi ja sydämesi vapautta ja kykyäsi matkustaa, muuttua ja liikkua vapaasti elämässäsi.

Native American Feather -symbolismi

Alkuperäisamerikkalaisten tai "amerikkalaisten intiaanien" kulttuureissa höyhenet ovat aina olleet olennainen osa pyhiä seremonioita. Niillä on merkittävä rooli monissa luomismysteissä, ja niitä käytetään usein pyhissä vaatteissa, samoin kuin aseina, työkaluina, koruina ja unisiepparina.

Irokeesit pitivät suuren höyhentanssin kiittääkseen jumalia kaikesta, jolla heitä oli siunattu - maastaan ​​ja vedestä, ruoasta ja eläimistä, auringosta ja kuusta. Tässä seremoniassa höyheniä käytettiin heidän kaapussaan, hiuksissaan ja sidottiin eläimiin.

Monet intiaanien tai alkuperäiskansojen kulttuurit ovat käyttäneet höyheniä, koska niillä on katsottu olevan yhteys jumalalliseen.

Ideana on höyhenen rakenne ja yhteys lintuihin ja taivaaseen.

Jos katsot höyhentä, huomaat, että sen keskivarsi on ontto putki. Tämä kuilu nähtiin tapana lähettää rukouksia Luojalle ja myös tapana vastaanottaa siunauksia tai viestejä.

Amerikan intiaanit pitivät höyheniä lahjoina taivaalta. Sellaisenaan he kantoivat mukanaan kaiken lintujen voiman, tuulen ja ilman sekä taivaan jumalien voiman.

Lounais-Amerikan alkuperäiskansoilla, kuten hopeilla, puebolla ja zunilla, oli rukoustikkuja. Näiden keppien yläpäissä oli höyhenkimppuja, ja ne asetettiin maissipelloille ja pyhiin paikkoihin, kuten lähteisiin ja luoliin, uhriksi esi-isilleen.

Höyhenten lepatus keppien päissä nähtiin tapana lähettää rukouksensa jumalille.

Sulan merkitys Raamatussa

Raamatussa höyhenet näyttävät puhuvan 'peittämistä', suojelusta ja Jumalan rakastavasta huolenpidosta. Nämä kaksi kohtaa näyttävät ilmaisevan nämä ajatukset parhaiten:

"Hän peittää sinut höyhenillänsä, ja hänen siipiensä alta löydät turvan. Hänen totuutensa on sinun kilpesi ja haarniskaan." (Psalmi 91:4)

"Hän levittää siipensä heidän päälleen, niinkuin kotka levittää poikansa. Hän kantaa niitä siivillään, niin kuin Herra, kansansa!" (5. Moos. 32:11)

Höyhensymboliikka muinaisessa Egyptissä

Muinaisessa Egyptissä höyhen oli totuuden, oikeuden ja järjestyksen jumalattaren Ma'atin symboli. Hänet kuvataan usein pitämään hiuksissaan yhtä strutsin sulkaa.

Kuoleman jälkeen jokaisen ihmisen sydän punnittiin Ma'atin höyhenen painoa vastaan. Jos ihmisen synnin painosta raskas sydän painaisi enemmän kuin höyhen, henkilöä ei päästettäisi ikuisen kuoleman jälkeiseen paratiisiin.

Sen sijaan hänen sydämensä heitettäisiin hirviölle Ammitille, joka nielsi sen, jolloin henkilö lakkaisi olemasta.

Mitä sulka tarkoittaa elokuvassa Forrest Gump?

Elokuva Forrest Gump alkaa valkoisella höyhenellä, joka leijuu tuulessa ja laskeutuu kevyesti Forrestin tenniskengän verhotun jalan viereen, kun hän istuu suklaarasia sylissään.

Kaksi symbolia höyhen ja suklaarasia ovat metaforia elämästämme. Tuuli ja suklaiden kanssa lentävät höyheniä satunnaisesti, Forrest sanoo, "et koskaan tiedä mitä saat".

Mutta vaikka meillä ei ole valtaa kohtaloon, kohtaloon tai olosuhteisiin, joihin synnymme tai jotka olemme antaneet elämässämme, elokuvan viesti on, että se, mikä tekee meistä, on se, kuinka reagoimme siihen, mitä meille on annettu.

Kaikille elokuvan päähenkilöille on annettu kipua ja kärsimystä eri tavoin, Forrest itse syntyi vakavasti vammaisena, Jennyllä oli väkivaltainen isä, luutnantti Danin jalat lennätettiin sodassa ja Bubba kuoli, kun taas toiset olivat saa elää.

Kuolinvuoteessaan rouva Gump kertoo Forrestille: "Satun uskomaan, että sinä päätät oman kohtalosi. Sinun on tehtävä paras sillä, mitä Jumala on sinulle antanut."

Joten, höyhen on vertauskuva elämästämme, vaikka tuuli puhaltaa meidät satunnaisesti ympäriinsä, meillä on AINA mahdollisuus valita, miten reagoimme siihen, mitä elämä meille antaa.

Forrest tiivistää elokuvan keskeisen teeman puhuessaan Jennyn kanssa tämän haudalla ja sanoo: "En tiedä, onko meillä jokaisella kohtalo vai leijummeko vain vahingossa kuin tuulessa… mutta luulen Ehkä se on molemmat. Ehkä molemmat tapahtuu samaan aikaan."

Sulan värin merkitys

Mitä tarkoittaa valkoinen höyhen? Valkoinen höyhen voi olla lahja enkeleiltäsi, jolloin tiedät, että he ovat täällä tukemassa sinua tai muistuttamaan sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi.

Se voi myös olla heidän toivon ja lohdutuksen viesti, joka vakuuttaa sinulle, että kaikki menee lopulta hyvin.

Jos olet menettänyt jonkun, jota rakastat, se voi olla viesti häneltä, joka kertoo sinulle, että he ovat onnistuneesti siirtyneet henkimaailmaan ja valvovat nyt sinua. Näin voi olla varsinkin, jos kyseessä on joku, jota ajattelit tuolloin.

TV-juontaja Gloria Hunniford kertoo 41-vuotiaana rintasyöpään menehtyneen tyttärensä kuoleman kokemuksesta valkoisen höyhenen saamisesta:

"Kilpassani ulos etuovestani eräänä aamuna viime viikolla, olin erittäin tietoinen siitä, että olin myöhässä lounaskokouksestani ja tunsin paniikkiaallon. Inhoan täysin ajatusta ihmisten odottamisesta, se nostaa vanhat stressitasot huimaan.

Haparoin avaimia lukossa, juoksin sitten puoliksi talosta, tunsin itseni hämmentyneeksi ja kiireiseksi, ei todellakaan toivottava tila ajamisen kannalta.

Mutta kun katsoin alas ajomatkaa, siellä autoni vieressä makasi yksi valkoinen höyhen. Kun kumartuin hakemaan sitä, tiesin heti, mikä se oli: edesmenneen tyttäreni Caron Keatingin muistutus ajaa turvallisesti.

Kun hän oli elossa, Caron kertoi minulle, että eristetty valkoinen höyhen oli enkelin käyntikortti. Ja hänen kuolemansa jälkeen olen varma, että hän käyttää niitä lähettääkseen minulle viestejä."

*

Pinkkiä pidetään ehdottoman rakkauden värinä. Jos vaaleanpunainen höyhen ylittää polkusi, se voi olla merkki enkeleiltäsi, että he ovat täällä rakastamassa ja tukemassa sinua ikuisesti ja aina.

Se on myös merkki siitä, että rakkaudella on voima voittaa kaikki ongelmat ja parantaa haavat. Jos elät vaikeaa aikaa elämässäsi, vaaleanpunainen sulka voi olla muistutus siitä, että rakkaus tuomion tai kritiikin sijaan voi olla vastaus ongelmiisi.

*

Punainen edustaa elinvoimaa, elämänvoimaa, fyysistä energiaa ja voimaa, intohimoa, voimaa ja rohkeutta.

Jos kohtaat punaisen höyhenen, se voi olla merkki siitä, että olet vahvistumassa tai saat voimasi takaisin terveysongelman jälkeen.

Jos olet keskellä projektia ja mietit, oletko menossa oikeaan suuntaan, punainen sulka voi olla vahvistus valinnastasi.

Se voi olla merkki siitä, että sinulla on rohkeutta ja intohimoa toteuttaa toiveitasi.

*

Oranssi on luovuuden, emotionaalisen tasapainon, intuition, harmonian ja tunteiden ilmaisemisen väri.

Jos kohtaat oranssin höyhenen, se voi olla muistutus sallia itsesi seurata luovaa pyrkimystä, jota olet ajatellut. Tunne rohkaisua seuraamaan intuitiotasi.

Ilmaise tunteitasi vapaasti, salli vähän spontaanisuutta elämääsi ja pidä vain hauskaa!

*

Keltainen on auringon väri, täynnä onnea, optimismia, luottamusta ja hyvää mieltä itsestäsi.

Keltainen höyhen voi muistuttaa sinua pysymään rennosti, pitämään positiivisena näkemyksenä ja tietämään, että olet riittävä, täydellinen sellaisena kuin olet.

*

Vihreä on vaurauden, onnen, runsauden ja myös uudistumisen ja kasvun väri.

Onko sinulla jokin liiketoimintamahdollisuus, jota olet harkinnut? Vihreä höyhen voi olla rohkaiseva viesti edetä suunnitelmissasi.

Vihreä, rauhan ja harmonian väri, voi myös olla muistutus rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi ja viettää enemmän aikaa luonnossa, jolloin sen rauhoittavat vaikutukset voivat parantaa sinua.

*

Sininen on kommunikoinnin, vilpittömyyden, totuudenmukaisuuden, itsensä ilmaisemisen ja muihin luottamuksen väri.

Sininen höyhen voi olla muistutus siitä, että sinun on viestittävä itsestäsi selkeästi ympärilläsi oleville, mutta tehdä se rakkaudella ja luottamuksella.

Sinisessä höyhenessä on rauhoittavaa, rauhallista energiaa, joka rohkaisee sinua uskomaan itseesi ja ilmaisemaan syvimpiä totuuksiasi.

*

Harmaa on neutraalisuuden väri, se on merkki siitä, että maailma ei ole mustavalkoinen, että on monia näkökulmia pohdittavaksi.

Harmaa höyhen voi olla muistutus astua taaksepäin ja miettiä elämääsi tilannetta, johon ei ehkä ole selvää vastausta.

Se pyytää sinua lukemaan rivien välistä ja etsimään hienouksia, jotka voivat paljastaa toisen näkökulman tai toisen tavan ajatella tai ratkaista tilannetta.

*

Ruskea on maan väri, lohduttava, hoitava, vakaa ja hedelmällinen. Siinä on kodin mukavuuden tunne, kodikas, turvallinen ja lämmin.

Ruskea höyhen voi olla muistutus säilyttää tasapainoinen näkökulma, elää maltillisesti ja asettaa terveet rajat.

Se muistuttaa sinua pysymään maassa, muodostamaan yhteyden Maahan ja pysymään läsnä tässä hetkessä.

*

Musta höyhen voi olla merkki suojasta enkeleiltäsi. Nyt voi olla hyvä aika vetäytyä henkilökohtaiselle hengähdystaukolle hiljaisuudelle ja itsetutkiskelulle.

Se on muistutus siitä, että enkelisi ovat täällä suojelemassa ja suojelemassa sinua ja kääntääkseen negatiiviset energiat pois elämästäsi.

Musta höyhen on muistutus ottaa aikaa lepoon ja siitä, että et ole yksin.

Muistuttaisin sinua nyt, että joka kerta kun näet höyhenen, sulje silmäsi ja sano: "Tiedän, että se olit sinä... kiitos!"

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 30/05/2023

Views: 5599

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.