Kuinka liityn Discord-puheluun kenenkään tietämättä? (2023)

Kuinka liityn Discord-puheluun kenenkään tietämättä? (1)

Jos olet koskaan ollut utelias, kuinka liittyä Discord-puheluun ilman, että siinä olevat ihmiset tiedä, olet tullut oikeaan paikkaan. On olemassa useita tapoja tehdä tämä, ja keskustelemme joistakin niistä nyt. Ensimmäinen tapa on varmistaa, että et käytä Discordin ääniominaisuutta, jonka avulla voit pysyä nimettömänä. Voit tehdä tämän myös etsimällä palvelimen nimeä tai luokkaa tai tunnistetta löytääksesi sellaisen.

Toinen tapa on käyttää Quick Switcher -työkalua, jonka avulla voit siirtyä nopeasti kanavien, suorien viestien ja palvelimien välillä. Voit käyttää tätä liikkuaksesi ihmisten ympärillä ilman, että kukaan on tietoinen siitä. Työkalussa on myös painike, jolla voit liittyä puheluun kenenkään tietämättä, mutta on kätevämpää käyttää 'x'-painiketta yhteyden katkaisemiseen. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain yksityisissä keskusteluissa, joten sinun on varmistettava, että käytät ristiriitabottia.

Jos et halua muiden jäsenten tietävän, että olet puhelussa, sinun on käytettävä Quick Switcher -työkalua. Sen avulla voit helposti vaihtaa eri palvelimien, kanavien ja suorien viestien välillä. Se voidaan avata CTRL + K -pikanäppäimellä tai kirjoittamalla kohdekanava. Voit siirtyä nopeasti palvelimelta toiselle ja lopettaa puhelun napauttamalla punaista painiketta. Et saa ilmoituksia kanavalta poistuttuasi.

Lopuksi voit käyttää DM-vaihtoehtoa poistuaksesi äänikanavalta. Sen avulla voit poistua äänikeskustelusta kenenkään tietämättä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että puhelussa olevat ihmiset on mykistetty. Varmista, että palvelimeltasi kuuluu ääni, kun liityt ja joku poistuu kanavalta. Vaihtoehtoisesti se värisee ja antaa puhelimeesi ilmoituksen, kun joku liittyy kanavaan ja poistuu siitä.

Jos pelkäät saavasi haittaohjelmien tartunnan, voit käyttää Quick Switcher -työkalua äänittämään ääntä chat-huoneessa. Tämä on hyödyllinen työkalu, jos et halua jakaa ääntäsi muiden kanssa. Sen avulla voit vaihtaa kanavien ja palvelimien välillä nopeasti ja tehokkaasti. Quick Switcher voi myös auttaa sinua siirtämään ihmisiä nopeasti kanavien välillä. Se näyttää kanavan tiedot ja "x", jos puhelu ei ole aktiivinen.

Kun olet puhelussa, voit valita "DM"-ominaisuuden. Käyttämällä tätä ominaisuutta voit nopeasti siirtyä palvelimien ja kanavien välillä kenenkään muun tietämättä. Sitten voit nähdä, mitä ihmiset sanovat chatissa. Yleensä, jos haluat puhua jonkun kanssa, on parasta varmistaa, että olet yksityisellä kanavalla. Jos et halua toisen henkilön kuulevan ääntäsi, käytä DM-vaihtoehtoa.

(Video) Kuinka DISCORD toimii? | Discord ohje uusille käyttäjille

Sisällysluettelo

Onko mahdollista tulla näkymättömäksi Discord-palvelimella?

Ei. Et näytä olevan Discord-kanavan järjestelmänvalvojan tavoitettavissa. Jos alat kirjoittaa jotain johonkin kanavaan (riippumatta siitä, lähetätkö sen painamalla Enter), näet nimesi vieressä jopa offline-osiossa kirjoitussymbolin, joka voi tarkoittaa, että et ole näkymätön kanavalle. muut ryhmän jäsenet.

Kun joku poistuu Discord-palvelimelta, mistä voin kertoa?

Kun liityt Discord-palvelimeen, oletusasetukset sallivat palvelimen lähettää saapumisviestin jollekin kanavista. Kun pelaaja poistuu palvelimelta, hän ei saa varoitusta, joten et tiedä, että jäsen on poistunut.

Mikä on pienen kuun merkitys Discordissa?

Discord on auki, mutta käyttäjä ei käytä sitä aktiivisesti. Idle on yleisempi termi tälle. Henkilön profiilikuvan oikeassa alakulmassa on puolikuun muotoinen tunnus, joka ilmaisee hänen lepotilaansa Discordissa.

(Video) Kävelekö EXTRATERRESTRIALS keskuudessamme

Onko mahdollista saada Discord-nimeksi nimi "Rainbow"?

Ei sateenkaarirooleja, kiitos. Ja selvyyden vuoksi, jos rikot käyttöehtoja, tilisi suljetaan ja myös kaikki siihen liittyvät palvelut peruutetaan (botit, nitro, pääsy jne.)

Milloin Todle liittyy Discord-palvelimeen?

Noin viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen, jos nykyinen tilasi on aktiivinen, se vaihtuu automaattisesti Idle-tilaan. Jos esimerkiksi olet asettanut tilaksesi Älä häiritse tai Näkymätön, muut Discordin käyttäjät tietävät, että olet AFK.

Kun otat kuvakaappauksen, ilmoittaako Discord sinulle?

Onko mahdollista, että Discord paljastaa, että otit kuvakaappauksen muille käyttäjille? Discordissa ei ole jotain tällaista ilmoituksille. PrtScnin käyttäminen Windowsissa tai Shift + Command + 4 Macissa alueen valitsemiseen ja kuvakaappauksen ottamiseksi on nopein tapa. Discordille ei ilmoiteta millään tavalla.

Onko lain vastaista murtautua Discord-palvelimeen ja ottaa haltuunsa sen resurssit?

Kyllä, ratsastus rikkoo käyttöehtojamme.

Mitä näkymätön oleminen tarkoittaa Discordissa?

Kaikki Discord-käyttäjät voivat nähdä ja käyttää tiliäsi, vaikka olisit heille näkymätön. Profiilikuvasi oikeassa alakulmassa näkyy harmaa piste, kun olet offline-tilassa. käsittämätön merkki

(Video) What If Earth Was In Star Wars FULL MOVIE

Onko Discordilla vakoiluohjelmia Kiinasta?

Monien silmissä Discord on eräänlainen vakoiluohjelma, koska se kerää kaikki tiedot, jotka lähetetään sen omalla viestijärjestelmällä. Vaikka Discord on tärkein viestintäalusta, jokaisen keskustelun on kuljettava alustan virallisten palvelimien kautta, jotta se voidaan tallentaa.

Entä ristiriita lapsilla?

Hyvin pienet nuoret eivät voi käyttää alustaa.

Discordissa on aikuisille tarkoitettua materiaalia, ja se tulee merkitä sellaiseksi selvästi. Kaikki, jotka yrittävät käyttää kanavaa, saavat ilmoituksen, jossa kerrotaan, että se saattaa sisältää nimenomaista materiaalia, ja pyydetään todistamaan ikä.

Seuraako Discord IP-osoitettasi?

Kukaan ei voi nähdä IP-osoitettasi, koska Discord käyttää asiakas-palvelin-arkkitehtuuria kaikkeen puhe- ja tekstiviestintään. Tämän seurauksena DDOS-hyökkäykset eivät enää huolehdi sinua.

Tiedätkö milloin Discord on offline-tilassa?

Kuinka kauan kestää, ennen kuin Discordin tyhjäkäynti on käytössä? Tämän erityisen tilan aktivoituminen kestää yleensä viidestä kymmeneen minuuttia. Ihmiset, jotka ovat verkossa, mutta eivät ole tietokoneidensa edessä, ovat Discordissa lepotilassa.

Onko Discord todella yksityinen?

(Video) SKINWALKER RANCHIN SALAINEN kausi 4 - Tiimi puhuu

Alustana Discordia ei ole suunniteltu helpottamaan turvallista keskustelua. Päästä päähän -salaus ei ole käytettävissä sen videokeskusteluissa, jotka on suojattu vain tavallisella salauksella.

Jos on, mitä tämä tarkoittaa Discordille?

Sinun on tiedettävä tämä: Ansaitakseen rahaa Discord on vakoiluohjelma, joka valvoo kaikkea mitä teet ja mitä käytät tietokoneellasi. Henkilökohtaisia ​​tietojasi eivät myy vain voip-palvelimet, vaan kaikki Internetin ilmaiset palvelut tekevät samoin.

Videos

1. Cool Guy Kai: Onision's Better Half
(Repzilla)
2. Finding Success in Day Trading - Stories from Profitable Traders
(The Moving Average)
3. Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more
(Unravelling the Universe)
4. VIIKON OUTOJA UUTISIA - 20 - #Outoa #Uutiset #Livenä
(Cristina Gomez)
5. OMATTOMAT PARADIGMAT - Uutiset ja chat - UFOt - Paranormaalit
(Cristina Gomez)
6. Strangers Like Me EP.4: - Shawn "Sheshn" Heshmatpour, Men's Confidence Coach @sheshn94
(RegenerationNationTV)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 23/06/2023

Views: 6065

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.