Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (2023)

Jos olet hämmentynyt siitäInstagram listajärjestyksessä, tämän oppaan kolme ensimmäistä osaa näyttävät sinulle, kuinka luettelojärjestysalgoritmi toimii.

Tämä opas kattaa myös todistetut strategiat asiakkaasi seuraajien ja seuraajien hallintaan ja uudelleenjärjestämiseen.

Kaikki voidaan tehdä käyttämällä vain ilmaista mobiilisovellusta – sinun ei tarvitse investoida Instagramin premium-markkinointityökaluihin!

Aloitetaan.

Sisällysluettelo

 • Kuinka Instagram-seuraajaluettelo on lajiteltu vuonna 2023
 • Kuinka Instagram-seuraava luettelo on lajiteltu vuonna 2023
 • Kuinka seuraajien/seuraavan listan Instagram-algoritmi toimii
 • Seuraajien järjestys Instagramissa: Miksi sinun pitäisi välittää?
 • Näin tilaat seuraavan listasi Instagramissa
 • Vinkkejä Instagramin seuraavan listan järjestysalgoritmin saamiseen toimimaan
 • Instagram seuraava listajärjestys: Usein kysytyt kysymykset
 • Rakenna terve seuraajakunta Vista Socialin avulla

Kuinka Instagram-seuraajaluettelo on lajiteltu vuonna 2023

Instagram järjestää seuraajaluettelon kourallisen tekijöiden perusteella.

Uusien tilien seuraajaluettelo, erityisesti alle 200 seuraajaa, on yleensä aakkosjärjestyksessä. Tämä käyttää Instagram-käyttäjien rekisteröityjä kokonimiä – ei heidän käyttäjänimiä tai "kahvoja", joita tarvitaan kirjautumiseen.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (1)

Instagram lajittelee automaattisesti tilin seuraajaluettelon, kun on kerätty tarpeeksi tietoa kolmesta näkökulmasta: viimeaikaisista vuorovaikutuksista, suhteista ja seuraajien merkityksestä. Jokaiseen näkökohtaan vaikuttavat useat tekijät, jotka analysoidaan Instagramin algoritmilla ennen seuraajaluettelon lajittelua.

Mitä nopeammin uusi tili luo yhteyksiä, aktivoi sitoutumista ja saa vuorovaikutusta, sitä nopeammin Instagram pystyy lajittelemaan seuraajaluettelonsa.

Siksi useimmilla vanhoilla ja aktiivisilla tileillä on seuraajaluettelo (myös niillä, joilla on alle 200 seuraajaa), joka näkyy satunnaisesti lajiteltuna.

Jos asiakkaasi seuraajaluettelo ei ole enää aakkosjärjestyksessä, huomaat, että yläosassa olevat käyttäjätilit ovat niitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa asiakkaasi kanssa useammin. He voivat antaa asiakkaallesi enemmän tykkäyksiä, kirjoittaa usein kommentteja viesteihinsä, vastata useimpiin heihinInstagram-kyselyn kysymykset, ja niin edelleen.

Näkyvätkö stalkerit ensimmäisenä Instagram-seuraajaluettelossa?

Ei, sosiaalisen median "stalkerina" oleminen ei nosta asiakkaasi Instagram-tiliä jonkun muun seuraajaluettelon kärkeen.

Sosiaalisen median stalkeri on henkilö, joka tarkistaa rutiininomaisesti asiakkaasi Instagram-profiilin ja katselee hänen sisältöään, mukaan lukien tarinoita, keloja ja syötepostauksia.

Vaikka nämä vuorovaikutukset ovat selkeitä käyttäjien sitoutumisen signaaleja, Instagram järjestää asiakkaasi seuraajaluettelon heidän verkkosuhteensa perusteella. Se sisältääasiakkaasivuorovaikutus kyseisen Instagram-tilin (salkerin) kanssa.

Kuinka Instagram-seuraava luettelo on lajiteltu vuonna 2023

Toisin kuin seuraajaluettelossa, Instagramin seuraavan listan järjestys on yksinkertaisempi.

Asiakkaasi Instagram-seuraavan luettelon järjestys on lajiteltu keskinäisen vuorovaikutuksen muiden käyttäjien kanssa. Tämä on Instagramin "oletus"-menetelmä seuraavan listan järjestämiseen, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään lähimmät yhteydet.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (2)

On syytä huomata, että asiakkaasi seuraava luettelo voi näyttää erilaiselta, kun sitä tarkastellaan muiden tilien kautta.

Asiakkaasi seuraavan luettelon tarkka oletusjärjestys näkyy vain sinulle, asiakkaallesi ja kaikille muille, joilla on Instagram-kirjautumistietonsa.

Muiden käyttäjien kohdalla asiakkaasi seuraava luettelo lajitellaan keskinäisten yhteyksien mukaan. Tämä on suunniteltu auttamaan Instagram-käyttäjiä löytämään tärkeitä kontakteja, joiden kanssa he ovat usein vuorovaikutuksessa – samasta piiristä.

Kuinka seuraajien/seuraavan listan Instagram-algoritmi toimii

Instagram ei koskaan julkaissut julkisesti seuraajiensa / seuraavien listaalgoritmiensa tietoja.

Kuitenkin laajalle levinnyt näyttö ja sosiaalisen median yhteisön tekemät riippumattomat tutkimukset – mukaan lukienInstagramin vaikuttajat-paljasta seuraavat suurimmat seuraajien/seuraavan listan järjestykseen vaikuttavat tekijät:

1. Keskinäiset seuraajat

Kun tarkastelet toisen henkilön seuraajia tai seuraavien luetteloa, keskinäiset seuraajat näkyvät luettelon yläosassa tai lähellä sitä.

(Video) THE ULTIMATE INTERVIEW! Ren and Rosalie - Full Interview #ren #interview #rosaliereacts #reaction

Keskinäiset seuraajat ovat Instagram-tilejä, jotka seuraavat asiakastasi sekä tarkastelemaasi tiliä.

Asiakkaasi ei tarvitse seurata näitä käyttäjiä, jotta he tulevat näkyviin. Instagram on tarkoittanut tämän auttamaan käyttäjiä tunnistamaan henkilöt, jotka he saattavat tuntea sen perusteella, että he ovat yhteydessä tarkastettavaan tiliin.

2. Keskinäinen seuraaminen

Kun tarkastat jonkun muun seuraavien luettelon, Instagram saattaa nostaa niiden profiilien sijaintia, joita myös asiakkaasi seuraa.

Keskinäiset Instagram-seuraukset auttavat käyttäjiä tunnistamaan yhteiset kiinnostuksen kohteet heidän ja toisen käyttäjän välillä.

Esimerkiksi asiakkaasi ja toinen brändi voivat seurata samaa ruokavaikuttajien ryhmää. Kun tarkastelet yhden näistä vaikuttajista seuraajaluetteloa, asiakkaasi ja toinen brändi voivat löytää toisensa lähellä kärkeä.

3. Keskinäisen vuorovaikutuksen tiedot

Vuorovaikutus Instagramissa sisältää tykkäyksiä, kommentteja, tallennuksia ja jakoja.

Mitä enemmän asiakkaasi on vuorovaikutuksessa toisen Instagram-tilin kanssa, sitä korkeammalle hänen asemansa on toistensa seuraajissa/seuraamuslistoissa.

Käyttäjät, joita asiakkaasi ei seuraa, voivat silti näkyä luettelon kärjessä, jos he käyttävät usein asiakkaasi tiliä. Käyttäjät, joita asiakkaasi seuraavat, ohittavat kuitenkin heidät ja ovat usein vuorovaikutuksessa asiakkaasi Instagram-sisällön kanssa.

Henkilökohtaista suhdetta osoittavat Instagram-vuorovaikutukset, kuten tagit ja suorat viestit (DM), vaikuttavat myös voimakkaasti seuraajiin ja seuraaviin listoihin. Instagramille nämä vuorovaikutukset tarkoittavat, että kahden käyttäjän välinen suhde ulottuu sosiaalisen median sovelluksen ulkopuolelle.

4. Viimeaikaiset seuraajat

Asiakkaasi seuraajaluettelon käyttäjät, jotka ovat äskettäin seuranneet, voivat näkyä lähellä yläosaa – juuri niiden osuvien käyttäjien alapuolella, jotka ovat usein vuorovaikutuksessa asiakkaasi kanssa.

Äskettäinen seuraaja ei ehkä ole ollut vuorovaikutuksessa brändisi kanssa aiemmin. Mutta jos he ovat aktiivisia Instagramissa, julkaisivat paljon viestejä ja heillä on kunnollinen määrä seuraajia, he voivat päästä listan kärkeen.

5. Maantieteellinen sijainti

Toinen tekijä, joka voi asettaa Instagram-käyttäjät asiakkaasi seuraavan luettelon kärkeen, on maantieteellinen sijainti.

Joku, joka sijaitsee kaupungin kannalta lähempänä asiakastasi, näkyy todennäköisemmin kärjessä.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa sijaitsevat tilit näkyvät todennäköisesti yhdysvaltalaisen asiakkaasi seuraavan luettelon yläosassa.

Sama koskee käyttäjiä ja asiakkaita samoissa kaupungeissa

Todennäköisyys näkyä seuraavan luettelon kärjessä on myös suurempi, jos seuraajat ovat olleet vuorovaikutuksessa asiakkaasi tilin kanssa aiemmin, sen lisäksi, että he olivat samassa paikassa.

6. Suuri seuraaja ja seuraajien määrä

Käyttäjät, joilla on enemmän seuraajia tai jotka seuraavat paljon Instagram-tilejä, näkyvät todennäköisemmin asiakkaasi seuraavan luettelon kärjessä.

Instagram-tilit, joilla on pienempiä seuraajia ja seurattujen ihmisten määrä, sijoitetaan todennäköisesti asiakkaasi seuraavan luettelon alareunaan.

7. Paljon viestejä

Toinen tekijä, joka voi sijoittaa seuraajat ja seuraajat asiakastileissäsi luettelon kärkeen, on viestien määrä.

Instagram-tilit, joilla on paljon julkaisuja, sijoittuvat todennäköisemmin seuraajien ja seuraajien luettelon kärkeen.

Yksi syy tähän on, että käyttäjillä, joilla on monia viestejä, on enemmän sisältöä, mikä tarkoittaa, että ihmiset pysyvät todennäköisesti syötteessä ja profiilissa tutkiakseen.

Pohjimmiltaan, jos asiakkaasi tilillä on monia viestejä, on todennäköistä, että Instagramin algoritmi voi sijoittaa sen seuraajaluetteloiden kärkeen, koska se voi tarjota enemmän sisältöä.

8. Suositut seuraajat/seuraajat

Lopuksi suositut Instagram-käyttäjät voivat helposti löytää tiensä kenen tahansa seuraajien ja seuraavien luetteloiden ylimmälle puolelle.

Mielenkiintoista on, että useat käyttäjät ja julkaisut raportoivat, että vahvistetut tilit (sininen valintamerkki) näkyvät alareunassa. Niitä voidaan kuitenkin nostaa asiakkaasi seuraaja- tai seuraajalistalle toistuvan vuorovaikutuksen avulla.

(Video) Autotelttailu Rain Stormissa vuorella - ilmateltta ja koira

Seuraajien järjestys Instagramissa: Miksi sinun pitäisi välittää?

Seuraajien ja seuraavien luetteloiden järjestys ei ehkä vaikuta isolta jutulta. Mutta jos osaat käyttää niitä, niitä voidaan käyttää sosiaalisen median markkinointitavoitteiden edistämiseen.

1. Esittele vaikutusvaltaisimmat seuraajat

Suosittujen ja vahvistettujen Instagram-tilien luettelon yläosassa voit rakentaa auktoriteettia yhdistysten mukaan.

Asiaankuuluvien vaikuttajien, ajatusjohtajien ja asiantuntijoiden seuraaminen osoittaa, että asiakkaasi on sopusoinnussa heidän markkinarakoansa ympäröivän yhteisön kanssa. Jos suositut käyttäjät seuraavat asiakastasi, heidän näyttäminen seuraajaluettelon kärjessä parantaa brändin imagoa ja uskottavuutta.

2. Pidä Instagram-sisällön inspiraatiot lähellä

Inspiraation lainaaminen suosituilta Instagram-tekijöiltä varmistaa, että asiakaskampanjoiden sisältöideat eivät lopu koskaan.

Kun lahjakkaat käyttäjät ovat asiakkaasi seuraaja- tai seuraajaluettelon kärjessä, on helpompi suunnitella seuraava Instagram-postauksesi. Katso vain heidän profiilejaan ja analysoi heidän tehokkaimpia julkaisujaan suunnitellaksesi omasiInstagramin sisältöpilarit.

Instagram otti käyttöön "Categories"-nimisen ominaisuuden sisällöntuottajien ja yritysten löytämiseksi. Löydät sen asiakkaasi seuraavan luettelon yläosasta.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (3)

Vaikka tämä ominaisuus on kätevä, se ei sisällä Instagram-tilejä, jotka ovat tietyn suosiorajan alapuolella. Tämä voi olla ongelmallista, jos hankit säännöllisesti sisältöideoita pienemmiltä Instagram-profiileilta.

3. Kuvakaappaustarkoituksiin

Sosiaalisen median markkinointitoimistot, "gurut" ja bloggaajat saattavat joutua ottamaan kuvakaappauksia Instagram-sovelluksesta tietyistä sisältöaiheista.

Eri tilien luettelon sijaan saatat haluta käyttää kuvakaappauksia, joissa näkyy suosittuja Instagram-profiileja. Ohjaamalla Instagramin algoritmia ja vaihtamalla seuraajiasi ja seuraamalla luetteloita tämä onnistuu.

Instagram-kuvakaappauksia voidaan upottaa blogikirjoituksiin, koota rulliksi, jakaa tarinoihin ja paljon muuta.

Tuotu sinulle Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (4)

Kokeile Vista Social ilmaiseksi

Sosiaalisen median hallintaalusta, joka todella auttaa sinua kasvamaan helppokäyttöisten sisällön suunnittelu-, ajoitus-, sitouttamis- ja analytiikkatyökalujen avulla.

Aloita nyt

Täytyy lukea:Kuinka tehdä kela valokuvilla

4. Tunnista kuumimmat mahdollisuutesi

Algoritmipohjaiset seuraajat ja seuraavat luettelot helpottavat aktiivisimpien yhteyksiensä tunnistamista.

Tämä voi johtaa arvokkaisiin liideihin, jotka ilmaisevat vahvan ostoaikeen useiden sosiaalisen median vuorovaikutusten kautta.

Jos asiakkaasi suurimmat seuraajat ovat vaikuttajia tai tilejä, joilla on runsaasti seuraajia, voit tarttua tilaisuuteen työskennellä yhteistyöprojektin parissa. Tämä auttaa asiakkaasi voittamaan kohdeyleisönsä luottamuksen, lisää bränditietoisuutta, saa lisää seuraajia ja tuottaa enemmän tuloksia.

5. Mittaa viimeaikaisen sisällön suorituskykyä

Instagram-sisältökappaleiden julkaiseminen voi johtaa seuraajien kasvuun. Siitä on kuitenkin hyötyä vain, jos kiinnität huomionoikeineräänlainen yleisö.

Asiakkaasi seuraajaluettelon tarkastelu ja viimeaikaisten seuraajien analysointi auttavat sinua arvioimaan sisältöstrategiasi tehokkuutta korkealaatuisten liidien luomisessa.

Jos houkuttelet vain käyttäjiä, jotka eivät sovi asiakkaasi ihanteelliseen asiakasprofiiliin, saatat joutua miettimään Instagram-sisältöstrategiaasi uudelleen.

(Video) Adding skills to your Remote Administration using Command Shell

Älä unohda, että voit myös arvioida strategiaasi tarkistamalla, saako asiakkaasi voittoa taimenettää seuraajia Instagramissa. Jälleen nopea vilkaisu seuraajaluetteloon heidän Instagram-sivullaan osoittaa sinut oikeaan suuntaan.

Oletko valmis päivittämään sisällön työnkulkua ja julkaisuja? Kokeile ChatGPT:n tuottamaa AI Assistantia jo tänään!🤖💙

Kuinka tilaat seuraaja- tai seuraajaluettelosi Instagramissa

Hallinnoi asiakkaasi seuraajien ja seuraajien järjestystä Instagramissa alla olevien taktiikoiden avulla.

1. Ole vuorovaikutuksessa huippuprofiiliesi kanssa

Ole usein vuorovaikutuksessa ja ota yhteyttä Instagram-profiileihin, jotka haluat näkyvän asiakkaasi luetteloiden kärjessä.

Muista, että ainoa tapa vaikuttaa asiakkaasi seuraajien tai seuraajaluettelon oletusjärjestykseen on tehdä se luonnollisesti.

Kun olet tunnistanut kohdetilisi, kehitä jatkuva suhteiden rakentamisstrategia, joka koostuu säännöllisistä vuorovaikutuksista, kuten:

 • Kirjoittaa rakentavia kommentteja Instagram-postauksiinsa.
 • Vaihdetaan tavallisia DM-viestejä.
 • Jatkuvasti tykkäämällä ja jakamalla sisältöä.

Virtaviivaista suhteiden rakentamispyrkimyksiäsi sosiaalisen median hallintaalustalla, kutenSosiaalinen näkymä.

Yhdistetyn "Inbox"-ominaisuuden avulla pysyt ajan tasalla sosiaalisen median keskusteluista kaikilla linkitetyillä tileillä.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (6)

2. Järjestä seuraava luettelo kronologisesti

Järjestä asiakkaasi seuraava luettelo kronologisessa järjestyksessä Instagram-sovelluksen avulla – ei tarvita kolmannen osapuolen apuaIG työkalut.

Siirry sovelluksessa asiakkaasi profiilisivulle ja napauta'Seurata.'

Vaihda oletusjärjestyksestä napauttamalla'Järjestä'-kuvake oikealla seurattujen tilien luettelon yläpuolella.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (7)

Napauta ponnahdusikkunan alavalikosta järjestystä, jonka haluat päivittää seuraavan luettelon.

"Seurattu päivämäärä: viimeisin"asettaa etusijalle tilit, joita olet äskettäin seurannut."Seuraava päivämäärä: aikaisin"toisaalta aloittaa luettelon ensin seuraamillasi tileillä.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (8)

3. Käytä sosiaalisen median vuorovaikutusviestejä

Julkaise sisältöä, joka rohkaisee muita käyttäjiä olemaan vuorovaikutuksessa viestiesi kanssa.

Tämä strategia on täydellinen, jos haluat asiakkaasi seuraajaluettelon paljastavan korkealaatuisia tulevaisuudennäkymiä.

Jotkut parhaistasosiaalisen median vuorovaikutuspostausideoitaInstagramille ovat:

 • Instagram-tarinat.Käytä interaktiivisia tarroja, kuten kyselyitä, kysymyksiä ja Lisää omasi -tarraa vuorovaikutuksen herättämiseen. Nämä interaktiiviset resurssit auttavat myös keräämään palautetta seuraajilta ja hankkimaan käyttäjien luomaa sisältöä.
 • Hashtag-kilpailut.Hanki rekkakuormaisia ​​kommentteja Instagram-postauksiin järjestämällä hashtag-kilpailu. Käyttäjien sitoutumisen lisäksi hashtag-kilpailut myös maksimoivat asiakkaasi tavoittavuuden ja löydettävyyden sosiaalisessa mediassa.
 • Reel-vastausvideot.Käytä remix-ominaisuutta julkaistaksesi vastausvideoita Instagram Reelsille, joita seuraa joku muu.

Jos sinulla on luettelo tärkeimmistä tileistä, joita haluat lisätä seuraajiisi tai seuraaviin luetteloosi, varmista, että he näkevät sisältösi ensin. Voit jakaa sen heidän kanssaan DM:llä tai mainita sisältösi kommentissa.

4. Rakenna keskinäisiä yhteyksiä

Lopuksi pyri rakentamaan samanlainen seuraaja- ja seuraajaluettelo lisätäksesi kohdetiliesi asemaa Instagramissa.

Siirry heidän profiiliinsa ja napauta'Seurata'luettelon mahdollisista keskinäisistä yhteyksistä. Napauta sieltä sinistä"Seuraa"-painiketta jokaisen tilin oikealla puolella – liikut ylhäältä alas.

Instagram-seuraava listajärjestysalgoritmi selitetty [2023] - Vista Social (9)
(Video) Your Guide to Spotify for Artists | Masterclass (May 6, 2021)

Vinkkejä Instagramin seuraavan listan järjestysalgoritmin saamiseen toimimaan

Haluatko rokata Instagram-peliä?

Tässä on joitain makeita vinkkejä, joiden avulla saat asiakkaasi brändin huomioiduksi laittamalla Instagramin seuraavan listajärjestysalgoritmin toimimaan sinulle:

 • Tee asiakkaasi profiilista pop. Piristä asiakkaidesi profiilia tarttuvalla biografialla, hienolla profiilikuvalla ja avainsanoilla, jotka huutavat heidän brändiään. Tällä tavalla asiakkaasi tili näkyy korkeammalla seuraajasi "Seuraavat"-luettelossa.
 • Liu'uta seuraajien DM:ihin. Jos hallitset täysin asiakkaidesi IG-tilejä, ota yhteyttä heidän seuraajiinsa vastaamalla kommentteihin, kaksoisnapauttamalla viestejä ja lähettämällä heille viestin. Mitä enemmän olet tekemisissä asiakkaiden seuraajien kanssa, sitä todennäköisemmin he ovat vuorovaikutuksessa asiakkaasi tilin kanssa, ja voila! Asiakkaasi ovat seuraajiensa "Seuraavat"-luettelon kärjessä.
 • Pidä se tulessa. Pidä asiakkaasi sisältö kuumana ja tuoreena ja julkaise säännöllisesti. Mitä enemmän seuraajasi ottavat yhteyttä asiakkaasi sisältöön, sitä paremmin he ovat näkyvissä heidän "Seuraavat"-luettelossaan.
 • Hashtag kuin pomo. Käytä asiakkaasi brändiin liittyviä hashtageja saadaksesi enemmän katseita heidän sisältöönsä. Se voi myös auttaa asiakkaasi sisältöä näkymään ylempänä seuraajiensa "Following"-luettelossa ja saada huomion Tutki-sivulla.
 • Seurustele vaikuttajien kanssa. Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa, joilla on enemmän seuraajia kuin asiakkaallasi lisätäksesi heidän brändinsä näkyvyyttä Instagramissa. Se auttaa asiakkaidesi tiliä näkymään ylempänä seuraajiensa "Following" -luettelossa ja paljastamaan heidät laajemmalle yleisölle.

Aloita näillä vinkeillä ja katso, kuinka Instagram-seurantaluettelon tilausalgoritmi voi tehdä ihmeitä markkinointiponnisteluillasi.

Instagram seuraava listajärjestys: Usein kysytyt kysymykset

Seuraako Instagram luetteloa vuorovaikutusjärjestyksessä?

Instagramin seuraavan listan järjestys perustuu suurelta osin usein sosiaalisen median vuorovaikutukseen. Profiilit, joihin olet yleensä yhteydessä tykkäyksiä, kommentteja, DM-viestejä ja jakoja, näkyvät todennäköisesti yläosassa.

Seuraako Instagram kronologisessa järjestyksessä vuotta 2023?

Instagram käyttää vuorovaikutukseen perustuvaa algoritmia seuraavan luettelon lajittelemiseen oletuksena. Sovelluksen avulla voit myös järjestää seuraavan luettelon kronologisesti.

Näetkö Instagramissa mistä joku tykkää?

Instagram sisälsi aiemmin ominaisuuden, jonka avulla voit löytää sisältöä, jonka kanssa muut käyttäjät ovat äskettäin olleet vuorovaikutuksessa. Nykyään nämä tiedot ovat yksityisiä, eivätkä muut käyttäjät voi paljastaa niitä.

Miksi Instagram sijoittaa usein vahvistetut tilit seuraavan luettelon alareunaan?

On epäselvää, miksi Instagram tekee tämän.

Yksi teoria on, että Instagram yhdistää usein vahvistetut tilit bränditileihin.

Se tarkoittaa, että Instagram olettaa, että tilit eivät välttämättä halua olla vuorovaikutuksessa tuotemerkkien kanssa kuten käyttäjät normaalisti oikeiden ihmisten kanssa, joten se ei yleensä aseta vahvistettuja tilejä kärkeen.

Voitko nähdä Instagram-käyttäjän seurannan järjestyksessä?

Joo.

Siirry käyttäjän Hanki Instagram -viestisivulle tai kommentoi nähdäksesi uusimmat seuraajat.

Avaa heidän seuraajaluettelonsa ja näet luettelon kronologisessa järjestyksessä, esimerkiksi uusimmasta vanhimpaan seuraajaan ylhäältä alas.

Voitko piilottaa asiakkaasi seuraavan luettelon Instagramissa?

Joo.

Avaa profiilikuvake oikeassa alakulmassa (mobiilisovelluksessa). Valitse oikeasta yläkulmasta kolme vaakaviivaa ja avaa Asetukset.

Napauta Tietosuoja ja pyyhkäise Yksityinen tili -liukusäädin asentoon Päällä. Se rajoittaa tilin tarinoiden, viestien ja seuraavien luetteloiden näkyvyyden vain seuraajille.

Se ei teknisesti piilota seuraavaa luetteloa, vaan antaa sen vain tiliä jo seuraavien käyttäjien nähtäville.

Näkevätkö rajoitetut tilit, keitä asiakkaasi seuraavat?

Käyttäjien tai tilien rajoittaminen ei vaikuta seuraajien tai seuraajaluetteloiden näkyvyyteen.

Rajoitetut käyttäjät voivat edelleen tarkastella luetteloita.

Näetkö jonkun Instagram-seuraajaluettelon, jos tili on yksityinen?

Ei.

Mikään temppu tai työkalu ei voi näyttää sinulle yksityisen Instagram-tilin seuraajaluettelon.

Ainoa tapa saada se selville on lähettää käyttäjälle seurantapyyntö ja odottaa, että hänet hyväksytään, jotta voit tarkastella tilin seuraavaa luetteloa.

Rakenna terve seuraajakunta Vista Socialin avulla

Keskustelujen hallinta ei ole ainoa tapa käyttää Vista Socialia seuraajien tai seuraavien luetteloiden hallintaan.

Vista Socialin avulla voit myös ajoittaa Instagram-sisältöä optimaalisten lähetysaikojen mukaan.

Alusta tarjoaa myös ilmaisia ​​hashtag-ehdotuksia, käyttäjien sitoutumisanalytiikkaa ja sosiaalisen median kuuntelua, jotka auttavat sinua hallitsemaan asiakkaasi seuraajia ja seuraajaluetteloita. Lisätietoja:ilmaisen Vista Social -tilin luominenja käytät sitä itse!

(Video) Oracle VirtualBox Installing Server 2022 Mastering Type-2 Hypervisors

Videos

1. Universumin Mysteerit
(Cristina Gomez)
2. Windows 10/11 and Windows Servers: Architecture: Unlock troubleshooting secrets
(TechsavvyProductions)
3. MARVEL - Captain Marvel: Avaan Marvel-korttien boosterit ja löydän keräilyalbumin.
(Magic Gaming)
4. CS50 2013 - Week 4
(CS50)
5. High Density 2022
(The Barista League)
6. ASPHALT 9 LEGENDS CRAZY GIRL DRIVER
(PooDot StinkPants)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 09/08/2023

Views: 6535

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.