7 Bluebirdin henkistä merkitystä (2023)

Bluebirds ovat erittäin erottuvia lintuja suurelta osin heidän silmiinpistävän värinsä vuoksi, ja he ovat yleensä tervetulleita vierailijoita myös heidän kauniiden ulkonäkönsä ja iloisen kappaleensa ansiosta.

Jos olet nähnyt sinibirdin ja mietit, mitä se tarkoitti tai olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, mitäNämä linnut edustavatEri kansoihin ympäri maailmaa annamme sinulle kaikki tarvitsemasi vastaukset, kun keskustelemme Bluebird -symbolismista ja mitä se tarkoittaa, jos näet sellaisen.

7 Bluebirdin henkistä merkitystä (1)

Sisällysluettelo

 • Mitä ovat sinirinnut?
 • Bluebird -ominaisuudet ja assosiaatiot
 • Bluebird -symbolismi eri kulttuureissa
  • Alkuperäiskansot
  • Siniset linnut muissa kulttuureissa
 • Bluebird -henkinen symboliikka
  • Ole tyytyväinen elämässäsi
  • Levitä iloa milloin voit
  • Pitää positiivista asennetta
 • Mitä se tarkoittaa, jos näet sinibirdin?
  • 1. Enkelit ovat kanssasi - avaa sydämesi
  • 2. Taistelut päättyvät pian
  • 3. Älä luopu onnellisuudestasi tavoitteidesi saavuttamiseksi
  • 4. Ole valppaana tai tietoinen
  • 5. Nähdessään Bluebirdin höyhen - ratkaisu on silmiesi edessä
  • 6. Puhuva sinirtu - yksinäisyys
  • 7. Bluebird, joka syö matoa - menestys on tulossa
 • Tervetuloa vierailija ja yleensä positiivinen merkki

Mitä ovat sinirinnut?

Ennen kuin alamme miettiäMerkitys ja symboliikka, Meidän on otettava hetki selventääksemme mitä puhumme.Mitä ovat sinirinnut?

Bluebirds on ryhmälinnutsuvulle kuuluvassa sammasperheessäSylki.Tämä suvut sisältävät kolme lajia, Mountain Bluebird, Western Bluebird ja Itäinen Bluebird, jotka ovat kotoisin Pohjois -ja Keski -Amerikan eri osista.

Tämä tarkoittaa, että siniviljoja ei löydy muusta maailmasta, kuten Euroopasta, Aasiasta tai Afrikasta.

Kuitenkin näissä maailman osissa että koko Amerikassa, muut siniset linnut - tarkoittavat kuitenkinlinnutjotka ovat sinisiä- voidaan nähdä.

Tässä viestissä puhumme enimmäkseen kolmesta Pohjois -Amerikasta löytyvästä sinibird -lajista ja niiden symbolismista.Keskustelemme kuitenkin myös sinisten lintujen lajien symbolismista muualla maailmassa, koska se on usein melko samanlainen.

Bluebird -ominaisuudet ja assosiaatiot

Kun ajattelemmeTietoja Bluebirdsistä, Erinomainen ominaisuus on heidän silmiinpistävä väri.Sininen onväritaivaasta ja merestä, ja tämä väri saa meidät ajattelemaan esimerkiksi toivoa, rakkautta, kauneutta ja henkisyyttä - joten nämä ovat kaikki asioita, jotka yhdistämme Bluebirds.

Bluebirds ovat myös laululintuja, ja missä tahansa ne löytyvät, ihmiset nauttivat heidän kuulevansa laulavan.Se on ääni, joka tuo iloa ja onnellisuutta, joten tämä on tunne, jonka monet ihmiset liittyvät näihin lintuihin.

Ne ovat myös kiireisiä pieniä lintuja, lentävät huolehtimaan kaikesta, mitä on tehtävä, ja tästä syystä sinirintuihin liittyy positiivinen asenne ja elämänäkymät, jotka tekevät siitä, mitä sinulla on ja nauttivat siitä sen sijaan, että haluaisit aina enemmän.

Bluebird -symbolismi eri kulttuureissa

7 Bluebirdin henkistä merkitystä (2)

Kolmen lajin jälkeenTodellisia bluebirds löytyy enimmäkseen Pohjois -Amerikasta, ei ole yllättävää, että ne ovat näkyvimmin monien alkuperäiskansojen heimojen kulttuureissa ja perinteissä.

Siniset linnut esiintyvät kuitenkin myös myytteissä ja legendoissa muualle maailmasta, joten katsotaanpa niiden symbolismia eri kulttuurien mukaan.

Alkuperäiskansot

Vaikka eri alkuperäiskansojen heimojen uskomukset ovat monipuolisia ja monimuotoisia, Bluebirdsia pidetään yleensä positiivisina olennoina missä ne ilmestyvät, usein heidän kirkkaasta ja iloisesta väristään sekä heidän miellyttävästä kappaleestaan.

Navajo- ja Iroquois -heimoille Bluebirds edusti onnea, hedelmällisyyttä ja vaurautta.

Erityisesti Iroquois -heimoille Bluebird oli merkki kevään saapumisesta, koska Bluebirdin kappaleen ajateltiin jahtavan Sawisderaa, talven henkeä.Kun Bluebird lauloi, Sawiskera menetti voimansa, jolloin kevään sodan sää voi palata.

Cochiti -legendan mukaan auringon esikoinen nimitettiin Bluebirdiksi, ja Bluebirds yhdistettiin nousevaan aurinkoon, koska he herättivät ihmisiä aamulla kappaleellaan.

Bluebird oli tärkeä myös PIMA: lle ja edusti kasvua ja perinnettä.PIMA: lla on myös tarina, joka kertoo ruma sinibirdistä, joka oli häpeässä hänen ulkonäkönsä ja halusi tulla houkuttelevammaksi.

 • Ruma lintu ja järvi

Pima -tarinassa,lintuAjattelin, että hän oli niin ruma ja valmis tekemään mitä tahansa muuttaakseen näyttelyään.

Eräänä päivänä hän tuli kuulemaan maagisesta järvestä, jolla oli valta tehdä ihmisistä ja eläimistä, jotka joivat vettä kauniiksi - mutta siellä oli myös huhuvesioli myrkyllinen, joten kukaan ei uskaltanut yrittää.

Lintu oli kuitenkin niin päättäväinen tulla houkuttelevaksi, että hän lensi päähänsä järven vesille.Linnun rohkeudesta oli niin vaikuttunut järven henki, että se teki heti linnun kauniiksi.

Tarinan toisessa versiossa linnun ulkonäkö ei muuttunut, mutta järven henki opetti häntä hyväksymään hänen näyttämönsä ja luottamaan itseensä sen sijaan, että he ovat huolissaan kauniimmista.

Tämä versio vastaa ajatusta siitä, että sinivirtut edustavat tyytyväisiä siihen, mitä meillä on sen sijaan, että etsimme aina enemmän.

 • Nanabozho ja sateenkaari

Bluebirds esiintyy myös Ojibwa -myytissä, joka kertoo mitensateenkaaretsyntyi.

Tämän tarinan mukaan Nanabozho -niminen henki maalasi maailmaa, jolla siihen saakka oli vain harmaasävyjä.Kun hän maalasi kukkia japuutVesiputouksen lähellä kaksi sinirintua lentävät ympäri ja leikkivät yhdessä.

Kun he lensivat Nanabozhon ympärillä, hänen maalinsa nousivat höyhenilleen ja sitten kun he lensivatvesiputous, ilma oli täynnä värien kaleidoskooppia.

Sitten, kun aurinko loisti vesiputouksella, Nanabozho näki kuinka kaunis se näytti, ja tuloksesta ilahduttaen hän päätti jättää sen tällä tavalla.Siksi näemme nytsateenkaaretKun aurinko paistaa vesiputouksen sumun läpi.

Siniset linnut muissa kulttuureissa

Vaikka Euroopassa tai Venäjällä ei ole sinivihreitä, siniset linnut esiintyvät alueen kansankertomuksissa.

Venäjän perinteen mukaan sinisiä lintuja pidetään toivon symbolina.

Toisessa tarinassa Itä -Ranskan Lorrainen alueelta kaksi lasta lähetettiin metsään etsimään sinistä onnellisuuden lintua.

Pitkän aikaa etsimään he eivät löytäneet etsimään linnua, mutta kun he palasivat kotiin, he löysivät lintu kodin häkistä.

Tämä edustaa sitä, kuinka joskus emme huomaa tai arvosta elämän tärkeitä asioita, vaikka ne olisivat aivan edessämme.

Tarinassa he sitten antavatlintupois nuoren sairaan pojan kanssa, jolla ei ollut ystäviä, ja lintu teki hänestä onnelliseksi, mikä tekilapsetmyös erittäin onnellinen.

Tämä osa opettaa meille, että onnellisuus vahvistetaan vain, kun jaetaan muiden kanssa sen sijaan, että sitä pidetään itsellemme.

Siniset linnut esiintyvät myös Kiinan ja Korean uskomuksissa.Korean tavan mukaan siniset linnut olivat sanansaattajia jumalista.

Kiinassa ne liittyivät Xi Wang Mu: iin, lännen äitijumalatar.Hänen uskottiin hoitavan neitsyt, nunnat ja papitesit, ja sinisen linnun näkeminen puussa kertoi sinulle, että hänen läsnäolonsa oli lähellä ja että hän tarkkaili sinua.

Bluebird -henkinen symboliikka

Joten olemme nähneet, mitä Bluebirds - ja siniset linnut yleisemmin - ovat tarkoittaneet aiemmin, mutta mitä ne tarkoittavat modernin henkisyyden maailmassa?

Ole tyytyväinen elämässäsi

Monet Bluebird -symbolismin nykyaikaisista tulkinnoista vastaa joitain vanhemmista uskomuksista, ja yksi esimerkki näkee Bluebird -symbolina tyytyväisyyden symboliksi siihen, mitä elämässä on sen sijaan, että etsisivät aina enemmän.

Jotkut ihmiset eivät ole koskaan tyytyväisiä siihen, mitä heillä on ja jahtaavat aina enemmän, tarkoittaako selisää rahaa, enemmän voimaa tai jotain muuta.

Bluebirds voi kuitenkin muistuttaa meitä siitä, että meidän pitäisi oppia arvostamaan sitä, mitä meillä on sen sijaan, että vietämme koko elämämme jahtaaen enemmän - koska joskus se, mitä meillä on edessämme, on arvokkaampaa kuin ymmärrämme.

Levitä iloa milloin voit

Bluebirds voi myös muistuttaa meitä levittämään iloa niin paljon kuin pystymme, aivan kuten Bluebirds tekee silmiinpistävän värinsä ja kauniin kappaleensa kanssa.Tämä toistaa myös tarinan Lorrainilta, kun lapset jakavat lintu yksinäisen paikallisen pojan kanssa, mikä tekee kaikista onnellisempia.

Pitää positiivista asennetta

Jopa silloin, kun he joutuvat ankariin ympäristöihin, joissa on vähän syötävää, sinirinnut näyttävät aina säilyttävän pirteän käytöksensä,lauluJa hyppääminen ja hyödyntämällä mitä heillä on.

Tämä muistuttaa meitä koskaan menettämään sydäntä tai uskoa ja pitämään positiivista asennetta ja elämää elämää varten.Tämä on tärkeää, koska huonot ajat eivät koskaan kestä ikuisesti, ja kuten vanha sanonta kertoo meillesade-aurinkoseuraa aina.

Mitä se tarkoittaa, jos näet sinibirdin?

7 Bluebirdin henkistä merkitystä (3)

Jos asut Pohjois -Amerikassa, Bluebirds saattaa joskus esiintyä sinulle päivittäisessä elämässäsi, mutta jos asut muualla maailmassa, saatat silti nähdä joskus sinisiä lintuja.

Mutta vaikka et näe sitä tosielämässä, ne voivat silti näyttää sinulle unelmissasi, ja merkitykset ovat usein samanlaisia, joten mitä se tarkoittaa, jos näet sellaisen?

Tässä on joitain yleisimpiä tulkintoja:

1. Enkelit ovat kanssasi - avaa sydämesi

Monet ihmiset uskovat, että Bluebirds ovat enkeleiden lähettiläitä, ja yksi yksinkertaisimmista tulkinnoista on, että enkeli - tai ehkä poistunut rakastettu - lähettää sinulle viestin, että et ole yksin.

Jos viesti on enkelistä, se voi myös olla tapa kertoa sinulle, että sinun tulisi avata sydämesi ja olla valmis vastaanottamaan muita viestejä, ehkä muodossaenkelinumerotTai jotain vastaavaa, koska on jotain tärkeää, joka sinun on tiedettävä.

2. Taistelut päättyvät pian

Jos näet sinibirdin joko todellisesta tai unessa, se voi kertoa sinulle, että kamppailusi päättyvät pian ja että ongelma ratkaistaan pian.

Onko elämässäsi tällä hetkellä erityistä vaikeuksia?Oletko alkanut menettää sydäntä?

Sitten Bluebirdin näkeminen voi olla merkki siitä, että sinun ei pitäisi vielä luopua, koska asiat ovat kääntymässä parempaan suuntaan.

3. Älä luopu onnellisuudestasi tavoitteidesi saavuttamiseksi

Toinen tärkeä viesti, jonka Bluebirds voi välittää, on se, että sinun ei pitäisi uhrata onnellisuutta tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Esimerkiksi, jos jahtaat ylennystä työssä, mutta pyrkimys jättää sinut uupuneeksi ja vaikuttamaan negatiivisesti perhe -elämääsi, sinibirdin näkeminen voi olla merkki siitä, että olet väärällä radalla - koska perheesi ja terveytesi ovat asioita, joita sinun tulisi arvostaa eniten.

4. Ole valppaana tai tietoinen

Bluebird voi myös kertoa sinulle, että sinun on pidettävä valppaana muutoksista, jotka tapahtuvat, koska sinun on huomattava, mitä tapahtuu ja reagoitava vastaavasti.

Voi olla, että iso tilaisuus on esitellä itsensä tai että katastrofi on matkalla - ja kun olet tietoinen ympärilläsi tapahtuvasta, pystyt ymmärtämään mahdollisuuden tai estämään katastrofin suorittamalla asianmukaiset toimet oikeaan aikaan.

5. Nähdessään Bluebirdin höyhen - ratkaisu on ennensilmäsi

Nähdessäsilmäsi.Tässä tapauksessa sinun tulisi ottaa askel taaksepäin ja miettiä mitä puuttuu - koska voi olla, että et näe puuta puiden kohdalla.

6. Puhuva sinirtu - yksinäisyys

Bluebird, joka puhui sinulle unessa, voi olla osoitus siitä, että olet yksinäinen.Ehkä olet surullinen tai masentunut, mutta et ole aivan varma miksi.Jos sininen lintu ilmestyy, kun tunnet niin, se voi kertoa sinulle, että sinun on etsittävä uusia ystäviä ja kumppanuutta.

7. Bluebird, joka syö matoa - menestys on tulossa

Kuten sanotaan, varhainen lintu saaMato, ja jos näet Bluebirdin syövän matoa - joko unessa tai oikeassa -, se voi olla viesti, että saat myös sananlaskun madon, koska suuri menestys on matkalla sinulle pian.

Tervetuloa vierailija ja yleensä positiivinen merkki

Joten kuten olemme nähneet, Bluebirdsia - ja sinisiä lintuja - pidetään yleensä positiivisina merkkeinä tai mereinä, ja niillä on erilaisia merkityksiä eri alkuperäiskansojen heimojen ja muiden maailman ihmisten mukaan.

Jos näet sinibirdin joko tosielämässä tai unessa, voi olla useita erilaisia tulkintoja.Jos kuitenkin etsit itsestäsi - ehkä meditaation kautta - ja luotat intuitioon, näkyyesi todellinen merkitys paljastetaan sinulle.

Älä unohda kiinnittää meitä

7 Bluebirdin henkistä merkitystä (4)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 23/07/2023

Views: 5443

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.